Пребарување на аранжмани Одберете ја посакуваната дестинација

width: 100%, height:1px

ТОП ПОНУДИ

Early Booking
bed
2.5 *

Toroni Blue Sea

(Old Wing)
од
147
125
по лице / 7 ноќевања
Early Booking
bus-bed

Villa Asimenia

Polihrono
од
142
107
по лице / 7 ноќевања + превоз
Early Booking
plane-bed
5 *

MERIDIA BEACH HOTEL

Alanya
од
686
480
по лице / 6 Al
Early Booking
plane-bed
4 *

BOULEVARD HOTEL

Alanya
од
446
388
по лице / 6 AI
width: 100%, height:1px

Пакети за одмор

width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

Далечни патувања

width: 100%, height:1px
Во вистинско време

Во вистинско време

Немате време за чекање на одговор и понуда за вашите барања преку е-пошта? Тогаш токму тука ќе најдете спремни и поволни понуди во вистинско време, со можност за резервација и уплата преку интернет во било кое време од денот.
Резервирајте и плаќајте “online”

Резервирајте и плаќајте “online”

Најдете ги најдобрите понуди и “last minute” цени. Резервирајте ги и платете “online”, преку нашата брза и безбедна страница за проверка.
Професионална услуга

Професионална услуга

Со нашето искуство, кадровска екипираност и професионалност, веќе триесет години ја потврдуваме и синтагмата "Комплетен туристички сервис".
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

ДОВЕРБА И ТРАДИЦИЈА

Кога ќе погледнеме кон сопственото минато и ќе се обидеме да се потсетиме на сите убави мигови поминати во триесетгодишното патување со Вас, заклучуваме дека меѓусебните чувства на взаемно почитување и доверба, веќе ја формирале заедничката традиција.  Ние ви благодариме поради тоа.

width: 100%, height:1px